Ismerje meg csapatunkat

 

Óvodavezető - Könczöl Ildikó

(feltöltés alatt) 

 

 

 

 

 

Óvodatitkár

Óvári Krisztina

(feltöltés alatt)

 

 

 

 

Irodai asszisztens

Könyves Andrea

(feltöltés alatt)

 

      Delfin csoport

Rakottyai - Bernula Anita - Delfin csoport óvódapedagógusa- óvodavezető helyettes

 A kecskeméti Főiskolán szereztem óvodapedagógusi és tanítói diplomát. Már nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Olyan légkört próbálok biztosítani, amelyben jól érzik magukat és inspirálja a fejlődésüket. Mivel tanítói diplomával is rendelkezem, igyekszem minden tudásom szerint felkészíteni őket az iskolai életre.

 

 

Andristyák Zseraldina pedagógiai asszisztens

(feltöltés alatt)

Nagyné Szabó Krisztina óvodai dajka vagyok 

1998 óta dolgozom az óvodában. Nagyon szeretek itt dolgozni,  a munka nem teher számomra. Amit teszek örömmel teszem, a gyerekek őszinte szeretete mindennél többet ér.

 

 

 

    Halacska csoport 

Ötvös Adrienn Kitti - óvodapedagógus

 

(feltöltés alatt)

 

 

Duchaj Zsófia - Pedagógiai asszisztens

(feltöltés alatt)

 

 

 

 

Sztratyinszki Márkné - Kriszti néni vagyok, óvodai dajka

Mosolygós, pozitív hozzáállású és gyermekközpontú vagyok. Óvónénikkel közösen együttműködöm a gyerekek érdekében.

 

 

 

 

      Katica csoport 

Tóth Gabriella óvodapedagógus vagyok

Munkám során a legfontosabb a nyugodt hangulat megteremtése, mellyel megalapozom a gyerekek érzelmi ráhangolódását, hogy jól érezzék magukat a csoportban és tudjanak elmélyülten együtt játszani. Nyitott, gondolkodásmódom és rugalmas hozzáállásom segíti a gyerekeket, hogy bátran megnyilvánuljanak. Mese- vers- mozgás, mint ösztönző tartalmak tudatos alkalmazásával, hozzájárulok egyéniségük kibontakozásához és személyiségük fejlődéséhez.

 

Szemők Naomi pedagógiai asszisztens

(feltöltés alatt) 

Mazim Jánosné - Móni néni vagyok, óvodai dajka

Munkámmal segíteni szeretném a gyerekek fejlődését. Ehhez fontosnak tartom, hogy egy biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsunk ki a csoportban az óvónénikkel közösen, melyben a gyerekek jól érzik 
magukat.
 

 

 

   Maci csoport  

 

Pappné Bartos Mária óvodapedagógus

(feltöltés alatt)
 
 

Sóla Erzsébet óvodapedagógus vagyok

1976-tól vagyok Óvónő. 9 évig Budapesten a XXII. ker. Napköziotthonos Óvodában dolgoztam,      majd  1984-ben vidékre költöztem. Pályám itt megszakadt, de felneveltem 4 gyermeket, így a gyakorlatból kevésbé estem ki. 2012-ben költöztem Monorierdőre. 2017. Szeptember 1-től dolozom a Csicsergő Óvódában, ahol szeretettel fogadtak.

 

 
 

 Péter Emese óvodai dajka vagyok

18 éve dolgozom itt az óvodában, amit a második otthonomnak is nevezhetek. Imádom a gyerekeket. Öröm nézni, ahogy növekednek és okosodnak. Jó a kollektíva, jó ide jönni.

 

 

 

      Pillangó csoport

 
Szabó Ágnes óvodapedagógus

(feltöltés alatt) 

 

 

 

 

Bokros Tamás pedagógiai asszisztens

(feltöltés alatt) 

 

 

 

 

Papp Anikó óvodai dajka vagyok

A gyerekekről való gondoskodás, szeretet, a tőlük visszakapott mosoly, illetve a jó közösség miatt szeretek az óvodában dolgozni.

 

 

 

      Süni csoport   

 
Dobosné Varga Anikó - óvodapedagógus vagyok
 
A Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán végeztem. 41 éve vagyok a pályán. Albertirsán élek, innen járok át, hogy erősítsem a Csicsergő Óvoda nevelőtestületét.Szakmai és módszertani tudásomat, tapasztalataimat szeretném hasznosítani a nevelő-oktató munkában, elősegítve ezzel a gyermekek harmonikus fejlődését. Igyekszem a lehetőségek határain belül a maximumot nyújtani. Gyakorlati munkámat a sokoldalú ismeretnyújtás jellemzi. Fontos számomra a gyermekek iskolára való felkészítése, folyamatosan életkori sajátosságaikat figyelembe véve. Alapelveim között szerepel a rendszeresség, tudatosság, következetesség. A napi tevékenységeket a játékosan szerzett ismeretek, tapasztalatok elsődlegességét szem előtt tartva szervezem.
 
Vitéz Anna óvodapedagógus vagyok
 
(feltöltés alatt)
 
 


Barcsai Jácintné óvodai dajka

(feltöltés alatt)

 

 

 
 
 

 

Pedagógiai asszisztensek