Ismerje meg csapatunkat

Óvodavezető

SKULTÉTY BORBÁLA vagyok, a Monorierdői Csicsergő Óvoda és Konyha vezetője 

Óvodapedagógus diplomával, valamint közoktatási intézményvezető és pedagógus szakvizsgával rendelkezem. Célom az eredményekre, elvárásokra, tapasztalatokra alapozott innováció, a szakmai munka fejlesztése. Óvodánk programja, szellemisége, hagyományai közel állnak hozzám, magam is azonos értékrendet képviselek. Magánéletemben is fontos számomra a természet közelsége, a környezetvédelem, az egészség megőrzése, az emberek tisztelete és szeretete. A Csicsergő óvodában olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, szeretik munkájukat, és szakmai hozzáértésük biztosítéka a színvonalas nevelőmunkának.

 

Óvodatitkár

Turcsikné Szalai Judit

2009 óta dolgozom a Csicsergő Óvodában. Szeretem látni a gyermekek vidámságát, érezni ragaszkodásukat, szeretetüket és kedvességüket, ami felém árad. A mindennapi irodai munkám mellett igazi felüdülést jelent a gyermekek jelenléte. Örömmel dolgozom itt az óvodában a segítőkész, kedves munkatársaimmal, akikkel közvetlen és jó a kapcsolatunk.

 

 

 

      Delfin csoport

Földvárszki Katalin vagyok óvodapedagógus -  óvodavezető helyettes az óvodában 
 
 1990 óta dolgozom óvodapedagógusként. Célom, hogy segítsem a rám bízott gyermekeket abban, hogy egyéni adottságaiknak, képességeiknek megfelelően fejlődve megismerhessék önmagukat, és a környező világot. Valamint sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Szeressék és tiszteljék embertársaikat, valamint a körülöttük lévő világot, óvják környezetünket. Fontosnak tartom, hogy megteremtsem a gyermekek fejlődéséhez szükséges egészséges és esztétikus környezetet. Munkámat igyekszem humánusan, kollégáimmal együttműködve, jókedvűen, humorral fűszerezve végezni. A Csicsergő Óvodában a családias, közvetlen légkör miatt szeretek dolgozni.
 
Simó - Kovács Gabriella pedagógiai asszisztens
 
2 kisgyermekes anyuka vagyok. Szeretnék az óvodapedagógusokkal összhangban azon dolgozni, hogy a gyermekek fejlődése megfelelő módon kapjon támogatást.
 

 

 

Rakottyai - Bernula Anita vagyok a Delfin csoport óvódapedagógusa - Tartósan távollévő

 A kecskeméti Főiskolán szereztem óvodapedagógusi és tanítói diplomát. Már nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Olyan légkört próbálok biztosítani, amelyben jól érzik magukat és inspirálja a fejlődésüket. Mivel tanítói diplomával is rendelkezem, igyekszem minden tudásom szerint felkészíteni őket az iskolai életre.

 

Nagyné Szabó Krisztina óvodai dajka vagyok 

1998 óta dolgozom az óvodában. Nagyon szeretek itt dolgozni,  a munka nem teher számomra. Amit teszek örömmel teszem, a gyerekek őszinte szeretete mindennél többet ér.

 

 

 

    Halacska csoport 

Földváriné Ludányi Zsuzsanna - óvodapedagógus

1987 óta vagyok óvodapedagógus.

* 1987-ben a Bem József óvónőképző szakközépiskolában érettségiztem.

* 1992-ben végeztem a Budapesti Tanítóképző Főiskolán.

* 2018-ban végeztem a Kodolányi János Egyetemen közoktatásvezetői és pedagógus szakvizsgát tettem.

* Férjezett vagyok és van egy gyermekem (fiú) akinek már szintén van családja.

* A mögöttem álló tapasztalatok birtokában felkészültnek tartom magam arra, hogy mint pedagógus, példamutatással a pedagógiai munkát eredményesen végezzem.

 * A szakma iránt elkötelezett, felkészült, érdeklődő, mindig megújulásra vágyó ember vagyok, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy olyan klíma vegye körül, amelyben lehet és érdemes dolgozni, és amelyben minden résztvevő jól érzi magát.

 „Gyermekekkel foglalkozni minden bizonnyal a leghálásabb munka, ami a földünkön osztályrészünkről jutott, de saját tökéletességünket is ez mozdítja előre.” (Brunszvik Teréz) 

 

Sóla Erzsébet óvodapedagógus vagyok

1976-tól vagyok Óvónő. 9 évig Budapesten a XXII. ker. Napköziotthonos Óvodában dolgoztam,      majd  1984-ben vidékre költöztem. Pályám itt megszakadt, de felneveltem 4 gyermeket, így a gyakorlatból kevésbé estem ki. 2012-ben költöztem Monorierdőre. 2017. Szeptember 1-től dolozom a Csicsergő Óvódában, ahol szeretettel fogadtak.

 

 

Sztratyinszki Márkné - Kriszti néni vagyok, óvodai dajka

Mosolygós, pozitív hozzáállású és gyermekközpontú vagyok. Óvónénikkel közösen együttműködöm a gyerekek érdekében.

 

 

 

      Katica csoport 

Burján Edina óvodapedagógus vagyok

Munkám során arra törekszem, hogy a rám bízott gyermekeket szeretetteljes légkör vegye körül. Fontosnak tartom, hogy a csoportomban töltött idő alatt önfeledten tudjanak játszani és észrevétlenül a játék során úgy fejlődjenek, hogy ne érezzék kényszernek a tanulást. Célom, hogy azok a gyerekek, akik hozzám érkeznek, később testileg-lelkileg egészséges felnőttekké váljanak.

 

 

Tóth Gabriella óvodapedagógus vagyok

(feltöltés alatt)

Mazim Jánosné - Móni néni vagyok, óvodai dajka

Munkámmal segíteni szeretném a gyerekek fejlődését. Ehhez fontosnak tartom, hogy egy biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsunk ki a csoportban az óvónénikkel közösen, melyben a gyerekek jól érzik magukat.
 

 

 

   Maci csoport  

Szabó Gabriella óvodapedagógus vagyok

33 éve vagyok óvónő, pályám kezdetétől szeretettel, odaadással, lelkesen végzem a „munkám” és foglalkozom azóta is a gyerekekkel. Mindig megtalálom velük a könnyed, szeretetteljes hangvételt, Ők pedig szeretettel és bizalommal hálálják meg. Az együtt töltött idő és a közös tevékenykedések alatt mindig az a célom, hogy számukra szerethető, kedvelhető, érdekes, értékes dolgokkal építsem gyermeki személyiségüket, segítsem fejlődésüket (mindezt sok vidámsággal, jókedvvel).

 

 Péter Emese óvodai dajka vagyok

18 éve dolgozom itt az óvodában, amit a második otthonomnak is nevezhetek. Imádom a gyerekeket. Öröm nézni, ahogy növekednek és okosodnak. Jó a kollektíva, jó ide jönni.

 

 

 

      Pillangó csoport

Benedikti Viktória óvodapedagógus vagyok

2013-ban végeztem a Főiskolán óvodapedagógusként.  Mindennapi munkám során törekszem a gyerekek kreativitásának egyéni képességének a fejlesztésére. Célom, hogy játékos és vidám légkörben nevelkedjenek a gyerekek.

 

 

 

Papp Anikó óvodai dajka vagyok

A gyerekekről való gondoskodás, szeretet, a tőlük visszakapott mosoly, illetve a jó közösség miatt szeretek az óvodában dolgozni.

 

 

 

      Süni csoport   

 
 Tóth Tünde óvodapedagógus

Több évtizednyi óvodapedagógusi pálya áll mögöttem, ami sok örömet adott már eddig is. Szeretem a hivatásomat, fontosnak tartom, hogy a gyerekek iránti szeretet, elfogadás lényeges szerepet kapjon a mindennapi munkám során. A nevelési folyamatomban lényeges szerepet játszik a gyermek komplex, sokoldalú, játékos fejlesztése, egyéni adottságuknak megfelelően, amit minden esetben az érzelmi kommunikáció kísér. Hiszem ha szociális kommunikáció szeretetet, biztonságot közvetít, akkor önkritikus, nyitott, érdeklődő, empatikus, felkészült gyermekeket nevelhetünk fel az őket váró iskolai életre.

 
Turcsik Daniella Petra  pedagógiai asszisztens vagyok
 
(feltöltés alatt)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dankóné Benedikti Barbara - óvodai dajka vagyok

Szeretek gyerekek között dolgozni, jó látni vidámságukat és azt, ahogyan napról - napra cseperednek. A mindennapokban a gondozási feladatokon, helyiségeink rendben és tisztán tartásán túl aktívan segítem az óvónők pedagógiai, nevelési munkáját. Fontosnak tartom, hogy a csoportban dolgozókkal együttműködve hozzájáruljak a gyermekek nyugodt, vidám napjaihoz.  ~ Jó csapatjátékosnak tartom magam. ~ Célom még, hogy kollégáimon kívül a szülőkkel is jó kapcsolatot alakítsak ki.

 

 

Pedagógiai asszisztensek