Ismerje meg csapatunkat

Óvodavezető

SKULTÉTY BORBÁLA vagyok, a Monorierdői Csicsergő Óvoda és Konyha vezetője 

Óvodapedagógus diplomával, valamint közoktatási intézményvezető és pedagógus szakvizsgával rendelkezem. Célom az eredményekre, elvárásokra, tapasztalatokra alapozott innováció, a szakmai munka fejlesztése. Óvodánk programja, szellemisége, hagyományai közel állnak hozzám, magam is azonos értékrendet képviselek. Magánéletemben is fontos számomra a természet közelsége, a környezetvédelem, az egészség megőrzése, az emberek tisztelete és szeretete. A Csicsergő óvodában olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, szeretik munkájukat, és szakmai hozzáértésük biztosítéka a színvonalas nevelőmunkának.

 

Óvodatitkár

Turcsikné Szalai Judit

2009 óta dolgozom a Csicsergő Óvodában. Szeretem látni a gyermekek vidámságát, érezni ragaszkodásukat, szeretetüket és kedvességüket, ami felém árad. A mindennapi irodai munkám mellett igazi felüdülést jelent a gyermekek jelenléte. Örömmel dolgozom itt az óvodában a segítőkész, kedves munkatársaimmal, akikkel közvetlen és jó a kapcsolatunk.

 

 

 

      Delfin csoport

Földvárszki Katalin vagyok óvodapedagógus -  óvodavezető helyettes az óvodában 
 1990 óta dolgozom óvodapedagógusként. Célom, hogy segítsem a rám bízott gyermekeket abban, hogy egyéni adottságaiknak, képességeiknek megfelelően fejlődve megismerhessék önmagukat, és a környező világot. Valamint sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Szeressék és tiszteljék embertársaikat, valamint a körülöttük lévő világot, óvják környezetünket. Fontosnak tartom, hogy megteremtsem a gyermekek fejlődéséhez szükséges egészséges és esztétikus környezetet. Munkámat igyekszem humánusan, kollégáimmal együttműködve, jókedvűen, humorral fűszerezve végezni. A Csicsergő Óvodában a családias, közvetlen légkör miatt szeretek dolgozni.
 

 Rakottyai - Bernula Anita vagyok a Delfin csoport óvódapedagógusa - Tartósan távollévő

 A kecskeméti Főiskolán szereztem óvodapedagógusi és tanítói diplomát. Már nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Olyan légkört próbálok biztosítani, amelyben jól érzik magukat és inspirálja a fejlődésüket. Mivel tanítói diplomával is rendelkezem, igyekszem minden tudásom szerint felkészíteni őket az iskolai életre.

 

Nagyné Szabó Krisztina óvodai dajka vagyok

1998 óta dolgozom az óvodában. Nagyon szeretek itt dolgozni,  a munka nem teher számomra. Amit teszek örömmel teszem, a gyerekek őszinte szeretete mindennél többet ér.

 

 

 

    Halacska csoport 

Dobosné Varga Anikó óvodapedagógus vagyok

40 éves szakmai munkával rendelkezem, melyet igyekszem a napi feladatok megoldásában kamatoztatni. Célom, a rám bízott gyermekek fejlődésének segítése, a közösséggé formálódás biztosítása, egyéni képességeik kibontakoztatása, fegyelemre, őszinteségre nevelés. Fontosnak tartom a gyermekek zenei, irodalmi élményekhez juttatását és a problémamegoldó logikus gondolkodás fejlesztését. Hosszú távon arra törekszem, hogy a gyermekek képessé váljanak az iskolaérettség követelményeit teljesíteni, feleljenek meg az iskolai elvárásoknak.
 
 
   Lakatos Alíz Alíz néni vagyok, óvodapedagógus
Gyermekközpontú szemlélettel rendelkezem.  Fontosnak tartom, hogy a gyermekek mindent megkapjanak az óvodában töltött idő alatt ahhoz, hogy életkoruknak megfelelően fejlődhessenek. Pont emiatt részesítem előnyben a komplex, változatos tevékenységeket és a játékba ágyazott tanulást.
 
 
 
 
 

Sztratyinszki Márkné - Kriszti néni vagyok, óvodai dajka

Mosolygós, pozitív hozzáállású és gyermekközpontú vagyok. Óvónénikkel közösen együttműködöm a gyerekek érdekében.

 

 

 

      Katica csoport 

Burján Edina óvodapedagógus vagyok

Munkám során arra törekszem, hogy a rám bízott gyermekeket szeretetteljes légkör vegye körül. Fontosnak tartom, hogy a csoportomban töltött idő alatt önfeledten tudjanak játszani és észrevétlenül a játék során úgy fejlődjenek, hogy ne érezzék kényszernek a tanulást. Célom, hogy azok a gyerekek, akik hozzám érkeznek, később testileg-lelkileg egészséges felnőttekké váljanak.

 

Mazim Jánosné - Móni néni vagyok, óvodai dajka

Munkámmal segíteni szeretném a gyerekek fejlődését. Ehhez fontosnak tartom, hogy egy biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsunk ki a csoportban az óvónénikkel közösen, melyben a gyerekek jól érzik magukat.
 

 

 

   Maci csoport  

Csapóné Szabó Gabriella óvodapedagógus vagyok

31 éve vagyok óvónő, pályám kezdetétől szeretettel, odaadással, lelkesen végzem a „munkám” és foglalkozom azóta is a gyerekekkel. Mindig megtalálom velük a könnyed, szeretetteljes hangvételt, Ők pedig szeretettel és bizalommal hálálják meg. Az együtt töltött idő és a közös tevékenykedések alatt mindig az a célom, hogy számukra szerethető, kedvelhető, érdekes, értékes dolgokkal építsem gyermeki személyiségüket, segítsem fejlődésüket (mindezt sok vidámsággal, jókedvvel).

 

 Péter Emese óvodai dajka vagyok

14 éve dolgozom itt az óvodában, amit a második otthonomnak is nevezhetek. Imádom a gyerekeket. Öröm nézni, ahogy növekednek és okosodnak. Jó a kollektíva, jó ide jönni.

 

 

 

      Pillangó csoport

Benedikti Viktória óvodapedagógus vagyok

2013-ban végeztem a Főiskolán óvodapedagógusként.  Mindennapi munkám során törekszem a gyerekek kreativitásának egyéni képességének a fejlesztésére. Célom, hogy játékos és vidám légkörben nevelkedjenek a gyerekek.

 

 

 

Sóla Erzsébet óvodapedagógus vagyok

1976-tól vagyok Óvónő. 9 évig Budapesten a XXII. ker. Napköziotthonos Óvodában dolgoztam,      majd  1984-ben vidékre költöztem. Pályám itt megszakadt, de felneveltem 4 gyermeket, így a gyakorlatból kevésbé estem ki. 2012-ben költöztem Monorierdőre. 2017. Szeptember 1-től dolozom a Csicsergő Óvódában, ahol szeretettel fogadtak.

 

                   

Papp Anikó óvodai dajka vagyok

A gyerekekről való gondoskodás, szeretet, a tőlük visszakapott mosoly, illetve a jó közösség miatt szeretek az óvodában dolgozni.

 

 

 

      Süni csoport