Ismerje meg csapatunkat

Óvodavezető

SKULTÉTY BORBÁLA vagyok, a Monorierdői Csicsergő Óvoda és Konyha vezetője 

Óvodapedagógus diplomával, valamint közoktatási intézményvezető és pedagógus szakvizsgával rendelkezem. Célom az eredményekre, elvárásokra, tapasztalatokra alapozott innováció, a szakmai munka fejlesztése. Óvodánk programja, szellemisége, hagyományai közel állnak hozzám, magam is azonos értékrendet képviselek. Magánéletemben is fontos számomra a természet közelsége, a környezetvédelem, az egészség megőrzése, az emberek tisztelete és szeretete. A Csicsergő óvodában olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, szeretik munkájukat, és szakmai hozzáértésük biztosítéka a színvonalas nevelőmunkának.

 

Óvodatitkár

Turcsikné Szalai Judit

2009 óta dolgozom a Csicsergő Óvodában. Szeretem látni a gyermekek vidámságát, érezni ragaszkodásukat és szeretetüket és a kedvességüket, ami felém árad. A mindennapi irodai munkám mellett igazi felüdülést jelent a gyermekek jelenléte. Örömmel dolgozom itt az óvodában, a segítőkész, kedves munkatársaimmal, akikkel közvetlen és jó a kapcsolatunk.

 

 

 

      Delfin csoport

 Rakottyai - Bernula Anita vagyok a Delfin csoport óvódapedagógusa

 A kecskeméti Főiskolán szereztem óvodapedagógusi és tanítói diplomát. Már nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Olyan légkört próbálok biztosítani, amelyben jól érzik magukat és inspirálja a fejlődésüket. Mivel tanítói diplomával is rendelkezem, igyekszem minden tudásom szerint felkészíteni őket az iskolai életre.

 

Benedikti Viktória óvodapedagógus vagyok

2013-ban végeztem a Főiskolán óvodapedagógusként.  Mindennapi munkám során törekszem a gyerekek kreativitásának egyéni képességének a fejlesztésére. Célom, hogy játékos és vidám légkörben nevelkedjenek a gyerekek.

 

 

Nagyné Szabó Krisztina óvodai dajka vagyok

1998 óta dolgozom az óvodában. Nagyon szeretek itt dolgozni,  a munka nem teher számomra. Amit teszek örömmel teszem, a gyerekek őszinte szeretete mindennél többet ér.

 

 

 

    Halacska csoport 

Dobosné Varga Anikó óvodapedagógus vagyok

38 éves szakmai munkával rendelkezem, melyet igyekszem a napi feladatok megoldásában kamatoztatni. Célom, a rám bízott gyermekek fejlődésének segítése, a közösséggé formálódás biztosítása, egyéni képességeik kibontakoztatása, fegyelemre, őszinteségre nevelés. Fontosnak tartom a gyermekek zenei, irodalmi élményekhez juttatását és a problémamegoldó logikus gondolkodás fejlesztését. Hosszú távon arra törekszem, hogy a gyermekek képessé váljanak az iskolaérettség követelményeit teljesíteni, feleljenek meg az iskolai elvárásoknak.
 
 

                                     Lakatos Alíz - (Feltöltés alatt)

 

Sztratyinszki Márkné - Kriszti néni vagyok, óvodai dajka

Mosolygós, pozitív hozzáállású és gyermekközpontú vagyok. Óvónénikkel közösen együttműködöm a gyerekek érdekében.

 

 

 

      Katica csoport 

Burján Edina óvodapedagógus vagyok

Munkám során arra törekszem, hogy a rám bízott gyermekeket szeretetteljes légkör vegye körül. Fontosnak tartom, hogy a csoportomban töltött idő alatt önfeledten tudjanak játszani és észrevétlenül a játék során úgy fejlődjenek, hogy ne érezzék kényszernek a tanulást. Célom, hogy azok a gyerekek, akik hozzám érkeznek, később testileg-lelkileg egészséges felnőttekké váljanak.

 

Csapóné Szabó Gabriella óvodapedagógus vagyok

30 éve vagyok óvónő, pályám kezdetétől szeretettel, odaadással, lelkesen végzem a „munkám” és foglalkozom azóta is a gyerekekkel. Mindig megtalálom velük a könnyed, szeretetteljes hangvételt, Ők pedig szeretettel és bizalommal hálálják meg. Az együtt töltött idő és a közös tevékenykedések alatt mindig az a célom, hogy számukra szerethető, kedvelhető, érdekes, értékes dolgokkal építsem gyermeki személyiségüket, segítsem fejlődésüket (mindezt sok vidámsággal, jókedvvel).

 

Mazim Jánosné - Móni néni vagyok, óvodai dajka

Munkámmal segíteni szeretném a gyerekek fejlődését. Ehhez fontosnak tartom, hogy egy biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsunk ki a csoportban az óvónénikkel közösen, melyben a gyerekek jól érzik magukat.
 

 

 

   Maci csoport  

Szabóné Dankó Andrea óvodapedagógus vagyok

Az óvodai élet minden napja rejteget valami újat számomra. Talán ezért van az, hogy még mindig megtalálom e hivatás szépségét. Pedagógiai munkámat az ének-zene, sport és a természet szeretete hatja át.
 

 

 

Ötvös Adrienn óvodapedagógus vagyok
Fontos számomra a csoportban a jó hangulat és a szeretetteljes légkör kialakítása, hogy a gyerekek örömmel jöjjenek óvodába nap, mint nap. Játszva, örömmel sajátíthassák el, azokat a dolgokat, melyekre a későbbiekben szükségük lesz és legyen alkalmuk kibontakoztatni saját magukat, képességeiket. Egyéni sajátosságaikat, fejlődésüket figyelembe véve szeretném kihozni a gyerekekből a legtöbbet. Tanítsuk meg nekik, hogy bármire képesek lehetnek, de nem tehetnek bármit meg, mások és saját maguk biztonsága érdekében. Fontos a társaink, a felnőttek és saját magunk irányába is a tisztelet, szeretet és az elfogadás.

 

 Péter Emese óvodai dajka vagyok

14 éve dolgozom itt az óvodában, amit a második otthonomnak is nevezhetek. Imádom a gyerekeket. Öröm nézni, ahogy növekednek és okosodnak. Jó a kollektíva, jó ide jönni.

 

 

 

      Pillangó csoport 

Várkonyi Ferencné Erika néni vagyok óvodapedagógus

Pályámat itt kezdtem, és a szakmában eltöltött évek alatt nagyon sok tapasztalatra tettem szert. Van köztük pozitív és negatív egyaránt. Ezeket a mindennapi munka során igyekszem legjobb tudásom szerint hasznosítani.Számomra legfontosabb a kezem alatt lévő gyermekek mindennapjait aktív játékos tevékenységekkel mozgással kitölteni. Figyelek az egészséges fejlődés menetére és a szülőkkel való jó kapcsolat ápolására. Igyekszem a gyerekeket az életben való helytállásra és a fogékony befogadó emberré válásra nevelni.„ Ami Nekem fáj azt mással nem teszem! Fontos hogy, figyelj másokra! Kezünk segítségnyújtásra, simogatásra való!  Lábunk arra, hogy odasiessünk a bajba jutóhoz! A szemeddel lásd meg, ha valakit vigasztalni kell!  A füleddel halld meg, miben kell segíteni! A beszéd különleges ajándék. Használjuk magunk és mások örömére. Mindegyikünkben van valami csoda, valami amiben több lehet a másiknál! ( Ismeretlen) 

„ Azért vagyok pedagógus, hogy a természetnek nyers gyémántját szép vigyázattal csiszoljam kristályba!” (Németh László) 

Sóla Erzsébet óvodapedagógus vagyok

1976-tól vagyok Óvónő. 9 évig Budapesten a XXII. ker. Napköziotthonos Óvodában dolgoztam,      majd  1984-ben vidékre költöztem. Pályám itt megszakadt, de felneveltem 4 gyermeket, így a gyakorlatból kevésbé estem ki. 2012-ben költöztem Monorierdőre. 2017. Szeptember 1-től dolozom a Csicsergő Óvódában, ahol szeretettel fogadtak.

 

                   

Papp Anikó óvodai dajka vagyok

A gyerekekről való gondoskodás, szeretet, a tőlük visszakapott mosoly, illetve a jó közösség miatt szeretek az óvodában dolgozni.

 

 

 

      Süni csoport  

Földvárszki Katalin vagyok óvodapedagógus -  óvodavezető helyettes az óvodában
 1990 óta dolgozom óvodapedagógusként. Célom, hogy segítsem a rám bízott gyermekeket abban, hogy egyéni adottságaiknak, képességeiknek megfelelően fejlődve megismerhessék önmagukat, és a környező világot. A rám bízott gyerekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Szeressék és tiszteljék embertársaikat, valamint a körülöttük lévő világot. Fontosnak tartom, hogy megteremtsem a gyermekek fejlődéséhez szükséges egészséges és esztétikus környezetet. Munkával igyekszem humánusan, kollégáimmal együttműködve, jókedvűen, humorral fűszerezve végezni. A Csicsergő Óvodában a családias, közvetlen légkör miatt szeretek dolgozni.
 
 
 Tóth Tünde óvodapedagógus

28 éves óvodapedagógusi pálya áll mögöttem, ami sok örömet adott már eddig is. Szeretem a hivatásomat, fontosnak tartom, hogy a gyerekek iránti szeretet, elfogadás lényeges szerepet kapjon a mindennapi munkám során. A nevelési folyamatomban lényeges szerepet játszik a gyermek komplex, sokoldalú, játékos fejlesztése, egyéni adottságuknak megfelelően, amit minden esetben az érzelmi kommunikáció kísér. Hiszem ha szociális kommunikáció szeretetet, biztonságot közvetít, akkor önkritikus, nyitott, érdeklődő, empatikus, felkészült gyermekeket nevelhetünk fel az őket váró iskolai életre.

 
Dankóné Benedikti Barbara - óvodai dajka vagyok

Szeretek gyerekek között dolgozni, jó látni vidámságukat és azt, ahogyan napról - napra cseperednek.

 

 

 

Pedagógiai asszisztensek

 Tóth Orsolya - pedagógiai asszisztens vagyok

 Delfin - Katica - Maci csoportokban

                                    (feltöltés alatt)

 

 

 

Lendérné Gergely Viktória vagyok pedagógiai asszisztens -

Halacska - Pillangó -  Süni csoportokban

A gyermekek közelsége mellett minden nap olyan feladat vár rám, amit örömmel csinálok. Célom, hogy a csoportok által rámbízott feladatokat maximálisan, elvégezzem. Örömmel tölt el, hogy a mosolyomra gyermekek szeretete, mosolya a válasz.

  

Egyéb óvodai dolgozóink

Fényes Lea -  Konyhai dolgozó

Számomra nagyon fontos a tisztaság és a higiénia a konyhában is.

 

 

  

Pásztor Aranka - Délelőtti tisztaság felelős:

(feltöltés alatt)

 

 

 

 

Barcsai Jácintné Viktória - Délutáni tisztaság felelős:

(feltöltés alatt)